top of page

OVER ONS

BEVABox; verhuur opslagruimten; Optiek Kristien; Optiek Kristien Maris; Berten en Kristien

BEVAbox, gelegen in de Banneuxwijk Hasselt, Limburg, is de real estate tak van OPTIEK KRISTIEN (Kristien Maris) en BEVA Engineering (Berten Vandebroek).

Als Livia-winnares en zaakvoerster van Optiek Kristien, wil  Kristien mensen kansen bieden om te groeien, zonder meteen te moeten investeren in extra ruimte. Berten, partner van Kristien, heeft als Ingenieur, projectmanager en vastgoedexpert de dagdagelijkse leiding over BEVAbox en streeft naar een oplossingsgericht en duurzaam beleid dat resulteert in een ecologische en klantgerichte service.  

Vertrekkende vanuit die passie voor het ondernemen, reiken Berten & Kristien particulieren en bedrijven een budgetvriendelijke oplossing aan voor het gebrek aan ruimte. BEVAbox is als onderneming gespecialiseerd in de verhuur van vastgoed en opslagruimtes. Zo bieden ze een uitgebreid gamma aan opslagruimtes in verschillende maten aan, variërend van 1m² tot en met 18 m². Deze units kunnen voor kortere of langere periodes gehuurd worden, waarbij de huurovereenkomst altijd opzegbaar is. De opslagboxen worden gekenmerkt door hun faciliteiten, veiligheid, toegankelijkheid en duurzaamheid. BEVAbox biedt oplossingen voor de toenemende elektrificatie van het wagenpark door zijn laadpalen op zonne-energie.

Logo Optiek Kristien; BEVABox
Logo BEVA Engineering; BEVABox Verhuur opslagruimten Hasselt
BEVAN Engineering & Advice ; BEVAbox verhuur opslagruimten Hasselt
bottom of page